About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipi Suspendisse ultrices hendrerit nunc vitae vel a sodales. Ac lectus vel risus suscipit venenatis. Morbi dignissim mi non dui phaedrum ullamcorper.

Hirtenstra├če 19, 10178 Berlin, Germany

+49 30 24041420

ouroffice@any.com

Follow Us

christian wie?

Christian van der Veen. Communicatiestrateeg met ruime ervaring in corporate communicatie en marketing PR. Ik adviseer en schrijf.
Voor grote en kleine merken, ad hoc en voor een langere periode. Dit doe ik als freelancer vanuit mijn eigen bedrijf: studio publico
PR

Ik verspreid je boodschap daar waar het moet zijn. Online en offline. Ik begeleid projecten zelfstandig van begin tot eind en ben jouw strategisch adviseur tijdens de campagne.

Training

Meer leren over communicatie en media? Voorbereiden op interviews? Ik maak je media-proof en laat jouw antwoorden snijden door vragen als een mes door een pakje boter

Copywriting

Ik blaas het stof van je teksten en help je met je verhaal. Of het nou om je website, persbericht, blog of jaarverslag gaat. Niet boos worden als ik de helft weggooi.

Content

Ik maak content en bouw aan je merk. Met tekst, foto, video en geluid. Geen GIFjes van je kat. Wel spraakmakende verhalen. Met boodschappen die beter plakken dan ducktape.

Strategie

Het roer om. Of beginnen vanaf nul. Ik help je een sterke en haalbare communicatiestrategie neer te zetten en uit te voeren. Zonder omhalen. Met resultaat.

Journalistiek

Journalisten zijn net mensen. Ik help je met een nieuwswaardig persbericht, mediastrategie en benadering. En ik sta de media ook te woord als je dat wilt.

Geen haar op mijn (en zeker niet op zijn) hoofd die eraan denkt om in de toekomst niet weer met elkaar te gaan samenwerken, in welke vorm dan ook.

Marnix Geus - oprichter van Het PR Bureau

De beste communicatieprofessional die ik ken

de moeder van Christian